Ik heb heel wat jaartjes als financieel accountmanager bij de Universiteit Leiden gewerkt en dat heeft mij een schat aan ervaring opgeleverd. Het leukste van mijn werk bij de universiteit vond ik altijd het ondersteunen van het wetenschappelijk personeel bij al hun financiële activiteiten en vragen.

Ik houd ervan om orde in de (financiële) chaos te brengen en het geeft mij veel energie als ik mensen werk uit handen kan nemen. Ik ben een doorzetter, snel en direct en ik heb altijd het belang van mijn klant voorop staan. Advies geven en meedenken, daar word ik heel happy van.

In de zomer van 2021 viel bij mij ineens kwartje: wat als ik dit werk nu kan doen vanuit mijn eigen onderneming? Met de flexibiliteit en vrijheid om te werken waar en wanneer ik dat wil?

Dus precies dát doe ik nu als virtual assistant: ondernemers helpen met allerhande administratieve klussen waar zij zelf geen tijd voor hebben of gewoon niet (meer) willen doen.

En ik doe dat wáár ik dat zelf wil doen. Mijn droom is namelijk om 100% locatieonafhankelijk te kunnen werken. Vanuit mijn huis in Nederland maar ook vanuit mijn huis in Portugal.

Of vanuit een andere plaats ergens in de wereld, wie weet…? Want dat kan tegenwoordig prima online.

Ben jij een ondernemer met werk dat alleen bij jou op kantoor gedaan kan worden? Dan ben je helaas bij mij niet aan het juiste adres. Maar heb jij er geen problemen mee, of ben je zelf online ondernemer, dan kunnen wij zeker een match zijn.

Als ik in Nederland ben, dan vind ik het zeker leuk om je face-to-face te ontmoeten. Ik ben een groot fan van koffie en ik spreek graag met je af om een kop koffie te drinken. En als dat niet mogelijk is dan drinken we dat bakje koffie  gewoon online via Zoom of Teams.

Lijkt dat je wat?

Als ik iemand mijn administratie zou toevertrouwen is het wel Jacqueline. Met haar expertise en haar gevoel voor waar iemand hulp bij nodig heeft gaat ze dit net zo fantastisch doen als haar jarenlange werk voor de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden! Wij hebben Jacqueline leren kennen als proactief, betrouwbaar, gedreven en precies.

Dit ben ik, lekker aan het wandelen langs het strand. De natuur, de zee, de zon… dat maakt me happy. Daar kan ik heel erg van genieten. Maar ik heb ook nog een paar andere passies:

💖 Mijn nummer 1 passie is waterski fotografie. Je maakt mij helemaal blij door mij op een paddleboard neer te zetten met mijn camera, en dan de hele dag waterskiërs fotograferen op een waterskiwedstrijd.

💖 Mijn tweede passie is sport. Ik ben echt gek op sport en ik doe het zo vaak mogelijk. Afgezien van waterskiën is hardlopen favoriet! Hardlopen is voor mij dé manier om tot rust te komen, bijvoorbeeld na een dag hard werken. En de beste ideeën krijg ik tegenwoordig ook als ik hardloop.

💖 Mijn laatste passie: reizen. Daarover heb ik niets te klagen, al was het de afgelopen twee jaren wel wat minder. Met een partner die aan internationale waterskiwedstrijden deelneemt, is er meestal wel een reisje in het verschiet.